Velkommen til Lundeneset

Denne teksten er sendt som e-post til elever som har takket ja til skoleplass og deres foresatte.

Da er sommeren her igjen, og vi på Lundeneset er i ferd med å planlegge et nytt skoleår. Vi gleder oss over at du har sagt ja til å bli elev på Lundeneset skoleåret 2016-17, og i august ser vi fram til å ta imot omkring 190 elever. Det blir kjekt å bli kjent med dere som er nye og enda bedre kjent med dere som kommer for andre eller tredje gang.

Skoleåret starter lørdag 13. august med innkvartering i internata i tidsrommet 1100-1700. Åpningsfesten starter kl. 1800. Det blir middag i forkant av festen i tidsrommet 1500-1800, og kaffe og kaker etterpå. For de som kommer tidlig i lunsjtider blir det enkel bevertning. Alle elever med foreldre og familie er spesielt invitert til festen. Det blir foreldremøter med informasjon og mulighet for å stille spørsmål for vg1 kl 1600 og for vg2 og vg3 kl 1700.

I løpet av søndagen vil vi reise på tur med en overnatting i nærmiljøet for å bli godt kjent med de som skal gå på samme trinn. Vg1 reiser til Solgry i Sveio, vg2 til Olalia mellom Ølen og Etne, mens vg3 skal til Stemnestaden i Grinde. På turene blir det lagt opp til ulike aktiviteter, og det blir god anledning til å bli bedre kjent med både medelever og personale. Ta med sovepose, ryggsekk, fritidsklær og gode tursko.

Den første uka vil du få mye viktig informasjon. På ettermiddag og kveldstid blir det lagt opp til mye program, som sandvolleyball, fotball, vannaktiviteter, grilling, turer, møte, kafé, m.m. Vi har som mål at du skal finne deg godt til rette og kjenne at det er godt å være her på Lundeneset. Derfor ønsker vi å bruke en del tid på å bygge et godt sosialt fellesskap fundert på de kristne verdiene. Vi håper du aktivt vil være med å skape et positivt og godt miljø her på Lundeneset, der alle blir inkludert, respektert og verdsatt.

I elevhåndboka – som du finner på lvswiki.no finner du viktig informasjon i forbindelse med skoleåret, blant annet om økonomi /stipend. Her finner du også skole- og internatreglement. Les nøye gjennom reglementet! Rammene for livet på Lundeneset er satt for at vi skal legge til rette for god læring og få et miljø som er prega av respekt og omtanke for hverandre. Det vil også bli lagt vekt på at den enkelte skal få oppleve personlig vekst i samspill med andre. Er det noe du lurer på, må du gjerne ta kontakt med skolen. Følg ellers med på lvs.no.

Vi vil anbefale sterkt at klær og utstyr blir merket med elevens navn, slik at det kan spores tilbake dersom det kommer på avveie. Et godt tips er å bestille merkelapperwww.navnelapper.no.

Hjertelig velkommen til Lundeneset, – vi ser fram til å se deg til skolestart! Ha en god sommer videre!

 

Gustav Løge Fosse
Rektor

Publisert av
Andreas C. Våge 2016-07-23 00:00:56

Merker
2020-2021
,
Skolestart
Del denne siden