Mediegrafiker (lærling)

Lundeneset VGS er en kristen friskole med internat i Ølensvåg. Skolen tilbyr programområdene studiespesialisering, salg, service og reiseliv, IT og medieproduksjon og påbygging til generell studiekompetanse. Skolen er eid og drevet av Norsk Luthersk Misjonssamband.

Vi søker nå:

Lærling i mediegrafikerfaget

 

Vi ønsker oss deg som

  • Er kreativ og har teknisk innsikt
  • kan arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
  • er løsningsorientert
  • ønsker å bygge et godt arbeidsmiljø og utgjøre en forskjell i livet til elever og kollegaer

 

Du vil få jobbe med alle områder av det å være mediegrafiker. Vi jobber mye med annonser, journalistiske tekster, reklameartikler og nettsider. I tillegg tar vi mye foto og film som vi publiserer i sosiale medier. Du vil få jobbe tett sammen med info-avdelingen vår. Læreplassen er organisert gjennom Indre Haugaland Opplæringskontor.

Referanser og personlig egnethet vil bli vektlagt. Den som tilsettes må legge frem politiattest, jfr. Friskoleloven § 4-3.  

Vi kan

  • tilby et spennende kollegafellesskap i et stimulerende internatskolemiljø med muligheter og utfordringer, sammen med positive medspillere, både blant elever og personale.
  • tilby lønn iht. lærlingavtale
  • være behjelpelig med å skaffe bolig dersom det behøves

For spørsmål eller informasjon, kontakt Andreas C. Våge, avage@lvs.no/988 61 332 eller studie- og administrasjonsleder Mallin Heggheim Brekke, mhbrekke@lvs.no/476 34 027.

 

Søknad, CV og referanser sendes:

Søknad sendes til Lundeneset VGS AS, Lundanesvegen 37, 5582 ØLENSVÅG eller på e-post: post@lvs.no.

Vi ber om at du legger ved noen eksempler på arbeider du har gjort sammen med søknaden. Gjerne både grafisk, foto og tekst.

          

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: 1. august 2021, eller etter avtale